4MIX Formix fondant massza 1 kg

4MIX Formix fondant massza 1 kg

3 066 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 798 Ft-tól
Személyes átvétel: Részletek a kosárban
Átvevőpont: Részletek a kosárban
A termék eladója:
3 066 Ft

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

4MIX Formix fondant massza 1 kg

Mi ez?
3 066 Ft
+ 1 798 Ft szállítási díj
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

4MIX Formix fondant massza 1 kg

Mi ez?
3 066 Ft
+ 1 798 Ft szállítási díj
Raktáron
 
Termékleírás
A Formix fondant massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz!A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér Formix fondant masszát. Könnyen formázható, így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!Amellett, hogy ez a jó minőségű fehér fondant massza könnyen nyújtható,  nem ragad és nem szakad, rugalmas,  az íze is nagyon finom. Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz. 1 kg Formix tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. A Formix tortaburkoló massza színezése: A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd egy kis ételszínező géllel kezdjük el beszínezni. Gyúrjuk át alaposan, amíg egységes homogén színt nem kap a fondant masszánk. Fondant massza használata tortaburkoláshoz:
  1. Egy szili kon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel. A Formix fondant tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
  2. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk.
  3. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta.
  4. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
  5. A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
  6. A torta közepétől indulva símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát.
  7. A lenyúló részeket levágjuk.
A fondant massza tárolása: A megmaradt Formix fondant masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod. Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.