m-Gél Unidec Soft Fehér Fondant Tortaburkoló Massza, 1 kg - Könnyű Alkalmazás

m-Gél Unidec Soft Fehér Fondant Tortaburkoló Massza, 1 kg - Könnyű Alkalmazás

3 104 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 599 Ft-tól
Személyes átvétel: ingyenes
Átvevőpont: 1 194 Ft-tól
A termék eladója:
3 104 Ft

Ajánlataink a termékre

 

m-Gél Unidec Soft Fehér Fondant Tortaburkoló Massza, 1 kg - Könnyű Alkalmazás

Ország Boltja 2024 Népszerűségi díj I. helyezett
Mi ez?
3 104 Ft
+ 1 599 Ft szállítási díj
Raktáron
Termékleírás
Az 1 kg Unidec Soft fehér tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz! Ez az Unidec massza nagyon könnyen nyújtható és simítható, nem szakad, eléggé rugalmas, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Könnyen formázható, így kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle. Az Unidec egy univerzális anyag, hiszen nem csak burkoláshoz használhatod, hanem figurákhoz is alkalmas. Színezni ételfesték géllel a legegyszerűbb. 1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. Mandula aromát tartalmaz, ezért íze hasonlít a marcipánhoz. Tortaburkoló massza használata: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk, megszórjuk egy kevés étkezési keményítővel. A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. fél-1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm). A kinyújtott masszát sodrófára tekerjük vagy felemeljük a szilikon lappal és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott masszát. A lenyúló részeket levágjuk. A tortaburkoló massza tárolása: A megmaradt masszát a zacskóba visszatéve máskor is felhasználhatod. Ügyelni kell arra, hogy légmentesen zárd vissza a zacskót, mert a fondant massza levegővel érintkezve gyorsan kiszárad. Szoba-hőmérsékleten tárolhatod, nem kell hűtőbe tenni. Fontos figyelmeztetés! Ez a termék titánium-dioxidot (E171) tartalmaz, amit az Európai Unió betiltott,  mint élelmiszer adalékanyagot. Ezt a terméket a jogszabályban megjelölt határidő előtt (2022. augusztus 7. ) állították elő, így a jogszabály értelmében a minőségmegőrzési vagy fogyaszthatósági határidejük lejártáig forgalomban maradhat. Felhasználni csak otthoni sütemények készítéséhez lehet, eladásra szánt élelmiszerekbe nem kerülhet. Pontos jogszabályi hivatkozás:  https://eur-lex. europa. eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:3 2022R0063

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.